Friday, January 15, 2010

Inilah Dia Parpukari "the Pariah"


Tadi saya Google sekejap mengenai Parpukari ni dan terjumpa gambar-gambar huduhnya beserta sedikit info mengenai dirinya yang saya ambil daripada seorang pengkomen di dalam blog pro-UMNO. Inilah komennya :


Nama sebenar parpukari ni ialah Salim bekerja sebagai seorang pegawai di Bank Muamalat Malaysia Berhad Tingkat 25. Sebenarnya memang dia tidak berilmu (lulusan SRP) sahaja tapi dapat masuk jadi pegawai sebab cable dan croni CEO lama yang dah kena tendang.. Kalau tengok rupe..memang tak de kias-kias melayu langsung..yang ade cam muka India Muslim jer..(dah nama pun Salim yer tak). Tak tau la pulak Bank Islam yang bernama Bank Muamalat ni selambe jer biar staff dia BIADAP dan menabur fitnah..memang sah tak pernah pergi kelas shariah..


Wajah sang sialan yang celupar. Tubuh dah macam benda alah yang lobang hidung besar tu.



Muka macam ini ada hati melalak siang dan malam pasal Melayu? Sedarlah diri tu sikit tentang asal usul keturunan ko tu!

7 comments:

baginda® said...

sialkan die nih... Nasib baik kat malaysia.. kalau kat luar mmg kene rejam ngan batu sbb fitnah sana sini..

Sosialis Hijau said...

NAMPAK PERUT TU COMFIRM KAKI BOTOL...

Admin said...

Kalau ambik si gemuk ni jadikan bekalan daging di rumah, maunya sampai sebulan baru habis hehehe

Anonymous said...

Kalo dia memfitnah..ngkorang pulak mengumpat..
Insyaallah ada la balasan masing2 di hari pembalasan kelak..

p/s: blog parpu ade point.,kalo salah @ fitnah ko boleh saman dia..blog ngko ni..???heheh..tahap mentaliti je yg memisahkan ko dgn parpukari tu.. (ni cakap depan2 ye..bukan ngumpat..)

Admin said...

Anonymous,


Memang sahla ko ni sejenis dengan Parpukari. Mungkin penjilat mamak gemok tu kot. Apa point yang ada dalam blog tu? Salibkan orang? Gambar super imposed? Aku rasa ko ni sakit otak. Kalau dah dasar UMNO, UMNO la jugak.

Anonymous said...

Heheh..ko silap..aku takde pulak kaitan dengan parpu tu..tu ler..lengkali abiskan belajar dulu baru nak membising..

Aku baca blog parpukari..aku faham le maksud dia tulis..point2 kelemahan spesis PR..tapi dihias dengan gambar2 attracting yang spesis ko tak suka kan..?

Yang orang tengok point tulisan..bukan hiasan2 tu..
Sebagai manusia..ape yang spesis ko tak suka..sama la jugak dgn yang orang lain tak suka..kalo dulu blog jamilkucing ada gambar berunsur hina orang..jangan le ko marah dia letak gambar yang hina idola ngko..

Aku tengok blog ko pun ape kurangnye gambar menghina.. gambar bini orang pun ko aibkan..cuba bini ko dibuat camtu..ko marah kan...?

Tapi ko yang nak sgt join cyberwar..terima sajalah akibatnye..

jamaljlj said...

kalo org lain caci/maki puak korang tau plak marah.....
cube ko pegi tengok blog2 puak ko...
same je....
tapi blog parpu femes jugak...ramai puak pr hantar komen....

nama pon cyberwar.....
bukan ANUwar YE....

muahhahahaha....