Tuesday, April 20, 2010

Mana Ada Orang Gila Yang Mengaku Dirinya Gila?

Saya Seorang Yang Waras, Kembali Ke Pihak Yang Benar - The Malaysian Insider


“Sebenarnya sejak sekian lama saya sudah tertarik dengan kepimpinan Barisan Nasional (BN) baru yang diterajui Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.
“Saya seorang yang waras dan sebab itu saya perlu keluar PKR dan kembali ke pihak yang benar (BN).
“Ini kerana saya melihat semenjak Najib memimpin BN dan juga kerajaan Malaysia ekonomi negara semakin mantap serta kuat selain keadaan negara aman damai,” katanya.

Blah la lu. Kecewa tak dapat jadi calon, keluar parti. Dapat tawaran dan pujukan sikit dari anak Hashim Gera lepas tu isytihar masuk BN, tak gitu?Bodoh. Selama ini buat apa kau berjuang dalam parti pembangkang? Objektif kau hanyalah untuk kepentingan diri, bukan? So, from now on, pergi jahanam kau dengan parti asal engkau itu!Ekonomi mantap? Negara aman damai? don't make me laugh...

2 comments:

merbok said...

dia cerdik la tu susun strategi ..kamala akan kalah PRK hulu selangor.. nanti boleh laa dia jadi calon HS masa PRU13.. biaq laa dia keluaq la ni.. baguih jugak..kurang sikit semak samun dalam PR.

Reformis Jalanan said...

@merbok


Yang aku tak boleh blahnye dia cakap ekonomi Malaysia mantap dan negara aman damai bawah BN? Ini memang betul-betul sewel.