Wednesday, July 20, 2011

Kenapa tak persoalkan akidah Najib?

Masih ingat lagi, juak-juak UMNO (laknatullah alaihim ajmain) riuh memburukkan YB Khalid Samad kerana beliau memasuki gereja? Apa yang mereka tak kata pasal YB Khalid? Macam-macam tohmahan dilontarkan.. Sehingga mereka mengatakan YB Khalid pro-Kristian.

Sehingga ada yang membuat gambar macam ini - ianya adalah kepakaran nombor wahid bagi anjing-anjing kurap UMNO - photoshop. Seorang YB betina merangkap perempuan jalang di Perak (ADUN Sungai Rapat) pun memasukkan gambar ini ke dalam blognya.


Tapi bagaimana pulak dengan ini? Najib sendiri pergi berjumpa dan beramah mesra dengan kepala Katholik di Vatican City. Bertemu semata-mata mahu mendapatkan sedikit pandangan.

Pemimpin-pemimpin Pakatan dituduh pro-kafir, pro-Hindu, pro Ambiga dan segala macam cemuhan. Macam mana pulak dengan ini? Apakah Najib juga pro-Kristian?

2 comments:

yes said...

Tolong siarkan gambar Rosmah yg pakai tudung ( selendang panjang ) ala wanita kristian semasa jumpa pope. Amat sopan!

AZAM ARIFIN said...

saya pun rasa merepek@tak puas hati bila _MNO start main kotor pi photoshop gambar orang. Tapi, bertemu pemimpin Vatican bukankah sekadar dasar buka pintu yg diamalkan negara ini~ Unless najib mintak pandangan agama dari dia, ITU PELIK~!